HATI2 AMBIL VIVIX KALAU ANDA,

ADA GASTRIK!!

Yes yes yes. Bukan tak boleh tapi hati2 dan ikut cara pengambilan yang disarankan.

Haritu up-upline kak imm, Master Hasifah ade bagitau kami, Vivix bersifat aciditic, jadi bagi sape2 yang ada GASTRIK, dinasihatkan untuk ELAK ambil masa perut kosong. Sifat asid pada vivix boleh buat serangan gastrik terjadi.

Kak imm pun ooo okei2. Walaupun skeptikal (yelah, vivix siap boleh kurangkan gastrik kot, kenapa Master Cip kata boleh trigger Gastrik pulak kan?), tapi dah master Cip lagi berpengalaman, kite follow lah advise dia thihihi. So everytime ade customers beli vivix, cara pemakanan dulu la yang kak imm tekankan.

Pagi tadi, awal2 lepas subuh lagi adik kak imm mengadu domba.

eid: maren eid lapar sejak dari kol 12 lagi…masuk jah lunch hour, perut nyucuk2 dh..sebu berangin…pedih sgt perut…dok mikir bakpo gastrik…sdangkan supo skalo jah mkn nasi jgk sahur

eid: mitok ng bos nak kelik tu nak x sei wi…

eid: letih loktek tu sapa ko pgi ni sero… 😭😭😭

eid: pagi ni baru tringat bakpo jd gastrik

fam eid: eid ambk vivix maren sblm makan 😂😭😂😭😂😭😂

eid: x tahu gano maren ya g ambk vivix dulu baru mkn nasi…

eid: serikkkk dh… 😂😂😂

So yeah, soft reminder untuk semua dan kak imm juga yang ambil vivix. Semua orang tau Vivix memang elok untuk pelbagai jenis masalah kesihatan, tapi kalau cara ambil tak betul, boleh jadi memudaratkan jugak tau.

Bukan vivix saje lah, ape2 supplement lain jugak, perlu ambil dengan dose dan cara yang betul supaya kita dapat khasiat optima dari supplement tersebut dan dapat mengelakkan perkara yang memudaratkan jugak. 

Nasib baik adik kak imm pun sid, so dia takde la gelabah sangat. Lepas ni eid teruskan makan vivix dengan cara makan yang betul. By the way, next time kak imm share kenapa eid amalkan vivix.

Nak tau lebih detail pasal vivix, boleh klik dan baca kat sini ye.

Nak try vivix untuk meningkatkan kesihatan? Boleh klik  whatsapp kak imm terus ye.

#Vitamins’R’Us