Akaun google +

Korang ada google + tak? Aktif ke kat situ?

Kak imm baru tahu kalau kite update blog, google + akan otometik share entry kite hihi. Lampi betul hihi.

Entry bunge bungeang ni kak imm setkan date dia tahun 2006 haha. Tapi google + tetap share jugak tadi.

Sebenarnya kak imm tengah pindahkan entries dari fotopages masuk sini. Kena masukkan manual sebab tak reti dan import terua hihi. Tapi tarikhnya kak imm letak same macam tarikh asal entry la.

Tapi tadi kak imm tengok google + tetap share jugak walopun date kite set tudah berkurun lamaa.

Pheww banyak juga rupanya entries dalam fotopages tu. Gambar banyak la jugak. Nak save satu2 memang kematu jugak la punggung haha. Sayang gambar lama kat nihon dulu, sebab tu la gigih save balik hihi.

Kot2 ade kawan2 gifutachi terjumpa blog ni, silelah belek muka korang mase muda di label #GifuDalamKenangan ye. 

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s