Keras tangan

Mari berkeras tangan.

Asalnya ni sejadah adik kite hadiahkan mase dia pegi umrah. Cantik ngatt corak die sampai kite terdetik, kalau jd bag cantik ni..

Sejak dapat memang tak pernah guna untuk solat sebab kite takut sambil2 solat tu kite dok bilang kelopak bunga die pulak haha.

Pastu lagi satu, mase solat tu jugak kang kite dok rangka pattern buat bag dalam kepale ni 😂😂😂😂

Maka dengan perasaan yang tak dapat ditahan2 lagi (betul wehh dok terbayang jee) kite pon zrap zrapp gunting beliau.

Mesin jahit dah simpan dalam store. Lagipun jarum dia macam bengkok sikit, malas nak bertukang, so kite jahit tangan je tau beg kite ni. Nampak tak kegigihan di situ haha.

Yeayy dah nampak rupa bag. Tapi belah kiri tu senget. Nasib baik tahap ocd kite 87% je. Mampu sakit hati je lah. Nak bukak balik memang acik tak kuasa hikks

Sakit tengkuk mengadap. Nasib baik stok ostematrix dah ade balik. Malam kang kite telan hilangkan lenguh2. Pagi esok badan segar boleh sambung berkeras tangan lagi hikss.

Nanti dah siap kite show off ehh. Hahaha. Doakanlah hasil keras tangan kite jadi bag yang cantiks.😘

Advertisements

10 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s