Aktiviti blogging bermula lebi awal rupanya

Kak imm ingat blogspot ni 1st platform kak imm terjebak dengan aktiviti blogging, sebabnya entry first kak imm bertarikh 12/12/2005, rupanya my very first “life journal” on web adalah dekat fotopages.

Dah lame gile tak bukak fotopages. Ada satu masa dulu takleh bukak sebab ape entah. Skang dah boleh bukak balik syukurlah. Banyak jugak la gambar kak imm share kat situ.

Dulu kak imm jarang letak gambars dekat blog. Kire blog ni hanya untuk membebel je haha. Gambar2 memang dok kat fotopages je. Kot2 pasni fotopages takboleh bukak lagi macam dulu, kak imm rasa nak pindahkan semua entry kat sana masuk sini lah. (Semoga diberikan kerajinan sebab agak banyak la jugak entries at situ haha).

So, this is my very 1st entry kat fotopages

Saturday, 3-Dec-2005 

Kami pergi koyoumi di kyoto. <— ini je yang iols tulis dulu hihi.

Kat gifu selalunya kami jalan2 ramai2. Kalau nak pegi mane2, memang semua orang akan terlibat. Senpai akan buat plan, budak2 kohai ni mengikut je lah.

Koyoumi ni ialah aktiviti menikmati keindahan daun pelbagai warna pada musim luruh. Kak imm baru 1st year masa tu, so kalau tak silap, ni 1st trip jauh yang kami budak2 tahun satu ikut. Kyoto jauh jugaklah dengan gifu. Kami pergi konvoi dengan kereta ramai2. Kat kyoto sewa ryoukan (hotel).

Setakat ni je lah memori yang kak imm ade pasal trip kyoto ni haha. Okeilah dari lupe lansung kan hihi.

Ade 12 pages entries dekat fotopages, insyaAllah kak imm akan masukkan sikit2 bila ada masa terluang. Jyaa ne.

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s