Sakit menyatukan kami kembali.

Wahh tajuk. Nak drama saje hihi.

Kisahnya, kawan sekolah kak imm yang dah lost contact selama lebih kurang 15 tahun msg kat fb. Wahh terkejut jugak lah, lepas keluar sekolah dulu memang tak pernah jumpa lgsung.

Rupanya kawan kak imm ni cari ikhtiar untuk sembuhkan kayap mak dia. Dia dah google dan ramai yang bagitau set kayap Shaklee ni bagus. So dia nak try la untuk mak dia.

Kak imm cerita2 lah pasal supplement shaklee dekat dia. Dia puas hati, nak try dan siap daftar member terus. Next time nak dapat harga ahli katenya hihi. Alhamdulillah.

Sebulan lepas tu kak imm follow up and tanya progress mak dia. Syukur sangat bila kawan bagitau penyembuhan kayap mak dia sangat positif. 

Feedback kawan : Pakar HUSM kubang kerian pun suka sebab penyembuhan kayap mak ni sangat positif dan lebih cepat dari doktor jangka. Yang penting mak dia tak skip ubat doktor bagi dan ambil Shaklee untuk bantu cepatkan lagi efek penyembuhan.

Pastu skang mak dia cari produk shaklee yang boleh hilangkan parut kayap tu pulak. Hehehe ade2. Vitamin e dengan collagen bagus sangat untuk hilangkan parut.

Pheww ape2 pun kak imm gembira dapat bantu. Bila customer bagi feedback positif, memang rasa happy tak terkata lah.

Perkara2 cenggini lah yang selalu buat kak imm bersemangat nak teruskan bisnes Shaklee ni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s