Banyak pulak cerita raya mami tahun ni

Hari raya ke-3 abewang dah masuk kerja. Mami anak beranak stay rumah nenek je lah hihi.

Along beraya di pasir puteh, angah pulak pagi2 dah turun beraya ke kuala ganu. Tinggallah kami anak beranak kat rumah nenek. 

Beraya main pasir je lah

Raya ke4 semua dah balik rumah nenek.. Meriah oiii. Budak2 pompuan pagi2 dah menghampar tikar dekat porch pastu main mekap2. Amboi amboi sakann na korang.

Sepupu. Tengok rambut pun tahu kami cucu puan maznah. Princess kerinting semua. Yang tengah tu je tak menurun hihi

Aktiviti girly. Main mekap2 uols

Aktiviti emaks pulak? Spring cleaning rumah nenek hihi. Diketuai oleh sulong, habis almari nenek kita kutip bakar😂. 

Mase kemas store banyak jugak khazanah dari jepun yang kak imm dah lupa kewujudannya. Next time kite tunjuk. Malas nak snap gambar hihi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s