Salam Aidilfitri 2017

Masih belum terlambat untuk mengucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri kepada semua kawan2. (Skema gile intro mami hahaha)

Tahun ni kami beraya kat dungun. Pagi raya, ayah je yang pegi solat raya. Mami stay rumah uruskan anak2. Kakaktachi excited pagi2 dah bangun mandi sendiri. Aqil?

Belum mengerti keexcitedan raya. Tidur lagi best. Ayah balik solat raya baru dia bangun hehe

Sebelum beraya ke rumah makcik2, kite berphotoshoot dulu kat laman rumah tokwan. Kabin mokha ada pagar baru yang sesuai sangat dengan tema raya. So semua orang amek peluang bergambar kat situ hihi

Dalam gambar macam sedondon je warna baju. Padahal in reality, baju kami tu macam2 tona ade hihu

Gambar raya 2017 yang cantik mami suka hihi

Aichan, iman, hana, firas #sepupu

Gedik ngat hana amek gambar lagutu😅

Lepas bergambar, pegi beraya rumah makcik2 sampai zuhur. Balik solat zuhur, pastu tidur. Adik aqil je la tidur. Mami lipat baju kemas beg sebab pagi2 esok kite nak bertolak balik kelantan pulak.

Hari kedua

Sebelum bertolak, amek gambar dulu.

Terima kasih kepada mokma yang rajin snap gambar budak2. So banyak la juga gambar diorang. Nak harapkan mami, faktor penuaan melanda, nak pegang phone pun malas hihi.

Aqil dan Firas

Sepupu yang kecik2. Aichan ade lagi 7 sepupu besar sebenarnya

BFF. Makan bersama, mandi pun bersama😂

Dah siap bergambar, salam2 dan <s>kutip duit raya for the final round😂</s> kite pun bertolak balik kelantan. Menyinggah situ sini, pukul 6 baru sampai rumah nenek.

Malam tu main bunga api dengan kejadian melecur belakang aichan. Hehe nanti mami update lagi. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s