Dia dah kembang

Yeaayy himawari kite dah kembang. Semekar hati kite sekarang.

Sebab tanam dalam pasu je, sungguh kerdil pokoknya. Pokok yang expected to be setinggi kak imm, hanya jadi setinggi hana saja hahaha. Bantut.

Tapi at least dia berjaya berbunga sekuntum, dah cukup menggembirakan hati kite.

Owwhh kite sangat teringin nak dok rumah bertanah okeii. Nak tanam pokok nak tanam pokokksss tolonglahh!

Angan2 kak imm ada backyard garden yang penuh dengan bunga berwarna warni. Bila ntah nak dapat tu. Tapi takpe, sebelum dapat, kita berangan dulu hihi.

Berangan tu kan percuma😊

Advertisements

6 thoughts on “Dia dah kembang

  1. mung ambik gamba ngan kamera dslr ko ni? begitu clear gambarnya…
    bunga2 matahari….anggun mekar di taman sari….warna jinggaaaaaaaaa…~sile nyanyi dengan suara Maya~

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s