Misi memburu baju raya

Semalam kami pegi Aeon Mall. Nak cari baju raya kononnya. Pukul 5.30 dah turun. Abewang kata nak berbuka kat sana. Sampai sana awal lagi, so jalan2 la tengok baju-bajan dulu.

Dekat nak berbuka baru terkedek2 naik food court dekat 2nd floor. Mula2 abewang dok berkira2 nak makan kat sushi king, pastu ehh nak ayam penyet lah. Pegi kedai ayam penyet, FULL TABLE ko hahhaha kempuanan. So, terpaksalah masuk sushi king jugak, tu pun ade 2 je table kosong. Nasib baik.

Kitorang kalau masuk sushi king memang order set yakisaba ni je lah. Pernah try salmon steak, tapi tak sedap. Yang lain x pernah try. 

(Owh kami memang macam ni, kalau ada makanan yang menepati selera kat satu2 kedai tu, makanan tuuuu je lah kami order selama setahun err atau mungkin lebih😜)

Lepas makan, abewang bergegas pegi solat maghrib pastu kite masuk aeon tengok2 baju. Misi tak berjaya sebab tak jumpa baju warna yang diingini haha. Akhirnya bukan beli baju raya, tapi beli baju2 anak2 je haha.

Dekat bawah aeon ade kedai2 bukak booth, pun takde saiz. Kalau ada saiz pun, sepasang baju kurung RM 229, gilee memang aku tak beli la haha. Pakai sekali mase raya, pastu simpan. Hmmm tak baloii.

(Aim kak imm pada tahun ini ialah nak cari baju yang boleh dibuat raya dan boleh dipakai hari2 sampai lunyai. Tinggi benar azam kite😏)

Aaa sebelum jumpa baju raya kena make sure azam nak beraya dengan wajah glowing tercapai. Mari makan vitamins untuk kulit rajin2. Hiii

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s