Happy Mother’s Day to Me

Assalamualaikum semua,

Kebetulan dekat memori fb harini keluar gambar ni

Pastu orang dok share memori mase beranak. Kak imm pun nak share jugak lah.

1. Epidural?
No
No
No

2. Father in the room?
Ada
Ada
Ada

3. Induced?
Tak
Tak
Tak

4. Know the gender beforehand?
Tahu
Tahu
Tahu

5. Due Date?
24 Sept 2011
5 Sept 2013
27 Jan 2016

6. Birth Date?
29 Sept 2011
30 Aug 2013
19 Jan 2016

7. Morning sickness?
Muntah masa gosok gigi je.
Macam takde langsung je.
Muntah pagi2 dan malam dan lembik macam kain buruk

8. Cravings?
Tiga 3 takde craving

9. Kilos gained?
8 kg
8 kg
8 kg

10. Sex of the baby?
Girl
Girl
Boy

12. Place you gave birth:
Klinik Bersalin Annur
Hospital Daerah Pasir Mas
Hospital Daerah Pasir Mas

13. Hours in labor?
1 hour
1 hour
4 hour

14. Baby’s weight?
2.73 kg
2.89 kg
3.2 kg

15. Baby’s Name?
Che Wan Aisya
Che Wan Hana
Che Wan Aqil

16. How old is your baby today?
5 years 4 months
3 years 5 months
1 year 4 month

17. Most memorable event during the labour:

Aichan :
Sampai klinik dengan muka steady macam lambat lagi nak beranak, bila doc cek jalan, rupanya rambut baby dah keluar.

Hana :
Lahir malam merdeka 30 August 2013, pukul 11.54 malam. Lepas dia keluar, bunga api berdentum2 sambut dia merdeka😂

Aqil :
Memorable event adalah lepas beranak kena jahit 5 jarum, sister cek jahitan tak cantik, ditetasnya jahitan tu dan jahit balik 3 jarum. 😂😂😂

Semoga anak2 mami jadi anak yang soleh dan solehah dan boleh bawa mami dan ayah ke syurga.

Advertisements

4 thoughts on “Happy Mother’s Day to Me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s