Pulang ke pangkal jalan

Assalamualaikum semua,

Aduii sakit belakang mami semalam pangku aqil 4 jam. Nasib baik kampung dekat tanjung jara teganu je. Kalau kampung kat tanjung pelepas johor nung, mau patah pinggang mami hahaha.

Lepas dinner rasa nak terus baring nak basuh pinggan pun tak larat.

Takleh jadi ni, terus ambil vivix sesudu. Pheww Alhamdulillah dapat habiskan kemas dapur, dan siap gosok baju keje ayah n baju sekolah aichan lagi.

Best la vivix ni untuk tenaga segera. Ala2 minum redbull gitu tapi of coz jauh lebih bagus dan lebih sihat dari amek redbull.

Dekat nak tidur telan pulak ostematrix kegemaran, lena tidur, bangun pagi ringan je tulang temulang ni.

Lagi satu, kak imm kalau pegi rumah orang mesti ada masalah membuang. Balik kampung pun jadi macam tu. Tak tahu kenapa.

Semalam dah makan oste, pagi ni lawass sangat haha. Kasi buang semua sisa terkumpul. Puhhh lega perut iols.

By the way, baju sekolah aichan baru dapat. Dah nak masuk 4 bulan sekolah baru dapat baju “tadika pemanduan” ni😁

Sibuk jugak dia nak tolong kakak kemas beg sekolah.

 

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s