KORANG PANGGIL APE BENDA NI?

Assalamualaikum semua,

Gambar saya ambil kat cik google

Kak imm panggil tteney.

Tteng tenengg tenengg tenengg tenengg tenengg tenenggggg

Hahahha

Bisa gile ehh sayur ni. Sebelum ni kak imm memang elak makan petola ular dengan batang keladi.

Kalau termakan dua tu, sengal2 kite punya tulang pinggul n pinggang.

Semalam makan sayur tteney ni, tengah malam dah berdenyut2 belakang. Bangun tidur pagi tadi sengal berdenyut tulang pinggulku.

Haduiii effect die sama macam makan sayur batang keladi.

Pasni nak kena makan ostematrix. By the way kalau korang nak tau, oste boleh jadi pain killer jugak tau.

Dah masuk 30 series ni macam2 makanan takleh makan. Sedih betul.

Takpelah, kena rajin2 makan supplements lah. Cegah penyakit kata orang. Ye lah kalau ada penyakit kang, makiinnn banyak makanan tak boleh makan. Huuu

 

Advertisements

One thought on “KORANG PANGGIL APE BENDA NI?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s