SIAP BUAT PERSONALITY COLOR TEST

Assalamualaikum semua,

Imm ingat nak tukar warna template. Pastu dok taktau nak pilih warna ape. Kuning nampak cantik, pink pun cantik jugak.

Acik is keliruu😂

Takboleh decide punya pasal, siap buat personality color test lagi hoho.

Tadi buat 2 jenis test, dan resultnya jeng jeng jeng

Test 1

Yeayy dapat pink, so nak tukar warne blog ni ke pink shade lah kononnya. Pastu tiba2 terklik link color test yang lain pulak.

Ni result test 2

Hahahhaha adoii keluar kuning pulak.

Sekarang masih takleh decide nak warna mane. Nak kena cari test lain pulak kot bagi betul2 confirm. Kalau tak, kite campur je la wane kuning and pink nanti hihih

So cane agaknya rupa blog kite nanti? Hmm lepas ni godek2 template, sekarang nak menyuap anak makan dulu😘

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s