Mami cantik

Assalamualaikum semua,

Hari tu (isnin ke selasa ntah dah lupa) en suami ajak pegi pasar, so kite siap2 la. Cari baju n tudung yang takpayah iron hoho. So, kite pakai abaya yang adik ipar beli kat Mekah n pashmina yang umi bagi, pun beli kat Mekah.

Aichan dok tepi perati kite pakai tudung.

Ai : Cantiknya mami, aisya suka mami cantik.

Hihihihi kembang kejap mak. Tapi nasib baik boleh kempis balik. Nasib baik ade anak puji2, nak harap orang lain puji, non hadoo la. Timekasih aisya. Muahhh.

Tak pasti ape yang dia nampak cantik tu, tapi maybe saikin kulit kite dah glowing sikit banding 2,3 bulan lepas hikhik. And kite ada pakai bedak silkygirl, so nampak sekata la sikit kulit ni haa.

Dulu2 kite tak pernah pakai ape2 kat muka sebab kite rasa macam “fake”. Kite fikir orang yang tepek bedak kat muka tu sebab diorang nak tutup cela kat muka je. Tak asli, tak natural monolog hati jahat kite. Kehkehkeh.

Tapi haritu kite ada baca tips jaga kulit yang senpai Fith tulis, so kite dah rajinkan diri pakai bedak muka silkygirl yang ada spf-20. Pakai bedak yang ada sunblock ni bukan semata nak melaram atau nak sorok cela muka, tapi untuk protect kulit dari uv. Kalau takde protection, nanti kulit cepat berjeragat. Dah la kite memang ade jeragat kt pipi kiri ni cesss.

So, kite dah insaf haha. Kesian kulit kite selama ni kite dok perasan nak keluar rumah dengan natural beauty, tapi sebenarnya kulit kita terseksa kena panah uv.

So korang, nak keluar rumah sile pakai sunblock ye. Kesian kulit kite terdedah gitu nanti cepat berjeragat tau.

Selain pakai sunblock, kite ambil vivix n collagen shaklee untuk kulit tau. So, glowing dari dalam gitu hihi.

Nak try vivix, boleh whatsapp ye. 0179191671. Nak tanya pasal promo bulan ni pun bolehh👍

PROMO LAKU KERAS FEBRUARI 2017!!
Kombinasi 2 vitamin ni dapat efek kurus! 
Lecithin uraikan lemak manakala Alfalfa Complex sebagai pelawas 👍
BELI 1 SET PERCUMA 1 SET.
Khas untuk yang dah penat bawa overweight. Berdiri lama sakit lutut, sampai terganggu ibadat. Kulit gelebeh bergesel sampai melecet😭
Kami akan bantu cara makan sampai dapat result. Raya kang dah berjaya pakai kebaya pinggang kerengga😘 
Lulus KKM & ada pengesahan halal JAKIM. 100% daripada bahan semulajadi. 
Whatsapp kami 0179191671 segera ye.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s