Ubat untuk buang cekenit

Assalamualaikum semua,

Banyak betul entry tertunggak. Kes tukar telefon la ni. Gambar/video dok dalam phone lama, pastu bila nak update, xde gambar, terus mematikan niat huhu. Pastu lupeeee hmmm.

Ni rentetan kisah cikenit masuk telinga aicha buat kali ke enam awal tahun ritu. Kami ke klinik panel, Klinik Fatah&Abdullah cawangan taman bendahara PC. Nama doktor situ Dr Rozita yang peramah (banyak cakap hoii dr ni hihi).

Dah dapat ubat, balik la titik ubat yang dr bagi tu. Hasilnyaa, jeng jeng jengg.

Amaran : Sape yang macam geli geleman jangan tengok video ye. Hihuhi

Hamekkaww, keluar hidup2 lagi.

Kelakar masa cikenit keluar tu. Aichan tengah baring tapi badan dia macam keras kejung je. Nasib baik mami masuk bilik nak ambil aqil, pastu tengok aichan camtu kite tanya la dia sakit telinga ke?

Ai : Aisya tak sakit, tapi telinga aisya ada benda berjalan. (Muka tegang hahahahha)

Mami ingat ubat titik tu yang mengalir keluar, laju2 pegi ambik tisu. Datang dekat rupanya cikenit bulat gomokk debok dok bersiar2 kat cuping telinga dia. Huhu.

So, Alhamdulillah. Next time kalau cikenit masuk lagi (hopefully tak la), tapi kalau ada jugak, dah tahu la nak pegi ambil ubat kat mane. Yeheeyy thanx to ubat Dr Rozita. Berkesan gile.

Ni dia gerangan ubat yang diperkatakan itu. 

Semoga bermanfaat ye korang.

Baidewei, cekidaut promo shaklee bulan ni kat sini ye👇

PROMO LAKU KERAS FEBRUARI 2017!!
Kombinasi 2 vitamin ni dapat efek kurus! 
Lecithin uraikan lemak manakala Alfalfa Complex sebagai pelawas 👍
BELI 1 SET PERCUMA 1 SET.
Khas untuk yang dah penat bawa overweight. Berdiri lama sakit lutut, sampai terganggu ibadat. Kulit gelebeh bergesel sampai melecet😭
Kami akan bantu cara makan sampai dapat result. Raya kang dah berjaya pakai kebaya pinggang kerengga😘 
Lulus KKM & ada pengesahan halal JAKIM. 100% daripada bahan semulajadi. 
Whatsapp kami 0179191671 segera ye.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s