Cerita pasal supplier

Assalamualaikum semua,

Sejak berkecimpung dalam bisnes online ni, kite jumpa macam2 jenis stokis dan supplier. Semuanya okay Alhamdulillah. Tapi dalam ramai2 tu, kite sangat suka dengan sorang supplier produk silver ni.

Dah setahun berjual beli dengan dia, kite tak pernah jumpa dia in person pun tau. Tak tau pun rupanya camane hahaha. Yang kite tau, dia doktor dan sedang buat phd. Ehh bile doktor buat phd, nak panggil ape pulak pastu? Doktor doktor? Hmmm 😐

Kami tak pernah jumpa, atau bercakap pun. Urusan deal kot whatsapp je. Yang kak imm suka, cara doktor ni menulis sangat soft spoken, ehh soft written. Hihihi. Best je baca. Dia punya mesra dan sopan santun tu terpancar dekat tulisan dia. (Haaa kau terpancar)

Produk silver ni kami selalunya preorder and bayar dulu. Pastu tunggu 2minggu hingga sebulan baru dapat barangnya. Sekali preorder tu kadang2 boleh cecah ribu ringgit. Tapi, disebabkan doktor ni sopan sangat, kite percaya nak serahkan duit banyak2 kat dia hoho.

Hebat jugak kuasa sopan santun ni, boleh buat orang percaya kat kita. Kak imm ni sopan santun tak agaknya? Huhuhu

Latest produk silver yang kami tengah preorder sekarang ialah 1 Dirham mosque collection. Nak tengok designnya boleh pm kak imm ye. Tak boleh reveal dekat umum sebab bos belum bagi ijinnya. Hahahha

Whatsapp 0179191671

PROMO LAKU KERAS FEBRUARI 2017!!
Kombinasi 2 vitamin ni dapat efek kurus! 
Lecithin uraikan lemak manakala Alfalfa Complex sebagai pelawas 👍
BELI 1 SET PERCUMA 1 SET.
Khas untuk yang dah penat bawa overweight. Berdiri lama sakit lutut, sampai terganggu ibadat. Kulit gelebeh bergesel sampai melecet😭
Kami akan bantu cara makan sampai dapat result. Raya kang dah berjaya pakai kebaya pinggang kerengga😘 
Lulus KKM & ada pengesahan halal JAKIM. 100% daripada bahan semulajadi. 
Whatsapp kami 0179191671 segera ye.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s