Is your big why big enough?

Assalamualaikum semua,

Masih cerita pasal impian.

Impian kak imm adalah nak bagi duit kepada parents tanpa berkira.

Tanpa berkira bagi kak imm ialah, bagi je berapa yang kite ada tanpa congak2 balik berapa baki duit aku ada ni. Cukup ke nak survive sampai hujung bulan.

Nak memberi tanpa rasa alamakk duit dah berkurang. Tok jjejah bak kate ore kelate.

Impian kak imm nak sambung balik bagi 4fig ke mak ayah macam kite buat masa kite kerja makan gaji dulu.

Dari umur kite sehari, sampai umur 20 tahun mak ayah dah usaha keras nak tanggung kite. Nak bagi kite jadi orang. Sekarang tiba masa kite pulak nak balas balik jasa mereka besarkan kite selama 20 tahun tu.

Sebak bila fikir mak ayah masih kena kerja untuk cari sesuap rezeki, tapi kite tak dapat bantu ape2. Malu pun ada, bila tak mampu nak hulurkan duit pada mak ayah.

Mak ayah kite umur 60 lebih dah sekarang. Kalau kire2 average umur warga emas sekarang, tinggal 20 tahun je lagi pun peluang untuk kite berbakti pada mereka.

Kite selalu minta mak ayah doakan kite, tapi ape kite balas dekat mereka?

Kak imm nak bagi mak ayah RM 1000 sebulan insyaAllah. Doakan ye kawan2. Kak imm doakan korang pun boleh capai impian masing2.

😘

PROMO LAKU KERAS FEBRUARI 2017!!
Kombinasi 2 vitamin ni dapat efek kurus! 
Lecithin uraikan lemak manakala Alfalfa Complex sebagai pelawas 👍
BELI 1 SET PERCUMA 1 SET.
Khas untuk yang dah penat bawa overweight. Berdiri lama sakit lutut, sampai terganggu ibadat. Kulit gelebeh bergesel sampai melecet😭
Kami akan bantu cara makan sampai dapat result. Raya kang dah berjaya pakai kebaya pinggang kerengga😘 
Lulus KKM & ada pengesahan halal JAKIM. 100% daripada bahan semulajadi. 
Whatsapp kami 0179191671 segera ye.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s