Inilah perbezaan kami

Kak imm selalu la tempting tengok testimoni produk cantik kat pasaran sekarang.

Biasalah pompuan kann, tengok orang masing2 pheww tulus mulus, rasa macam eiiyyy nak jugakkk

Tapi kan Alhamdulillah setakat ni kite masih dapat meneguhkan iman haha.

Salah satu sebabnya kak imm fikir 1000 kali nak try produk kat pasaran sekarang ialah kak imm takuttt ada side effect pada masa depan.

Supplemen pertama yang kak imm try ialah shaklee, dan setia selama 5 tahun hahah

Kalau korang nak tahu untuk setiap supplemen shaklee ni diluluskan, dia perlu lalui banyak sangat peringkat

Dan finally lepas dah diluluskan, dah buat clinical trials dan mendapat selamat, berkesan, tanpa side effects, dia akan observe pulak pada pengguna.

Supplemen shaklee ada 80 000 tests setiap tahun.

Shaklee laburkan lebih dari 250 million dollars untuk research.

Ada 54 gold medals, 55 patents (maknanya kita pegang hak cipta) dan 70 published clinical studies.

Phewww hebat sangat.

Produk local ade tak clinical test bagai ni? 

Shaklee hanya ambil nature dan rumuskan bersama dengan cara yang istimewa untuk orang mudah ambil.

Bila study balik info2 ni, rasa tempting nak mencuba produk lain tu terus hilang haha.

Lets stick to the best and the safest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s