Bagaimana vivix membantu pesakit kencing manis.

Mula2 kita tengok apa simptom diabetis aka kencing manis ni

GEJALA PENYAKIT KENCING MANIS

+ Sentiasa letih dan lesu
+ Sentiasa merasa lapar
+ Sentiasa merasa dahaga
+ Jangkitan vagina pada wanita
+ Kebas kaki dan jari
+ Bermasalah ketika hubungan kelamin
+ Berat badan turun mendadak
+ Rabun dan katarak
+ Luka lambat/tidak sembuh
+ Kerap membuang air kecil

So, dah baca kan tanda2 penyakit kencing manis?

Pesakit kencing manis ni macam ni, bila dia makan manis, gula dari makanan tu tak jumpa pintu nak masuk ke dalam sel.

So, gula dok berenang-renang dalam darah je. Gula takdapat ditukar jadi tenaga, makan banyok letih lesu jugek.

Gula dalam darah bahaya, boleh jadi makanan bakteria. Bakteria membiak gemok beranak ramai2 berpesta makan gula dalam darah. Sebab tu bila berkudis lambat sembuh, ada yang tak sembuh langsung sampai kena potong.

Tapi bila amalkan #vivix/resveratrol,  ibarat gula jumpa pintu dan dapat masuk dalam sel, mengalami glucolysis dan jana tenaga untuk aktiviti badan.

Bacaan gula dalam darah normal, badan bertenaga.

Gitu.

Senang je konsep bagaimana vivix bantu pesakit kencing manis, tapi impact dia memang hebat. Ramai dah yang berpuas hati dengan vivix.

Kawan2 yang ada mak ayah penghidap kencing manis, jom kita pakat hadiahkan vivix kepada mereka.

Ceria hati mak ayah dapat hadiah dari anak. Bila mereka ceria, mereka otometik rajin makan vivix, pemgambilan konsisten memang significantly membantu menurunkan gula dalam darah.

Bulan ni, Jan 2017, ada promo vivix buy
6 free 1 @ 2 less 5% tau.

Whatsapp Kak imm, 0179191671, pastu bagitau nak hadiahkan dekat sape, nanti kak imm balutkan dan letak wish card cantik2.

Whatsapp cepat2 tau, Jyaa mata ne😘

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s