Vivix – Anti radang

Vivix boleh bertindak sebagai Anti-radang (anti-inflammatory)

Maka dalam kes  penyakit:

Osteoarthritis–>radang pada sendi lutut

Semua yang ada bengkak, sakit, limited movement, merah–>tanda keradangan
boleh ambil vivix.

Contoh sakit yang ada keradangan seperti gout, luka, terseliuh, patah, lepas operation dan lain-lain

Sakit gigi juga jenis sakit keradangan, so ambik vivix boleh hilangkan sakit untuk sementara dan lepas tu sila jumpa dr gigi

Kekebasan pada sendi ketika sejuk juga boleh ambil vivix. Vivix meningkatkan pengaliran darah dan akan jadi panas, so kebas dan sakit akibat sejuk akan hilang.

Lepas operation sesuai tak vivix?

Yes, sangat sesuai. Apabila ada organ atau kulit dipotong, ada luka, ada bengkak, maka sangat sesuai ambil vivix untuk hilangkan bengkak dan cepatkan penyembuhan luka.

Selain itu vivix sesuai untuk pesakit slip disk. Slip disk adalah masalah keradangan pada tulang belakang. Vivix boleh membantu mengurangkan radang dan membaiki kerosakan pada saraf yang mengalami slip disk.

sumber : kelas online RYG

Ok setel nota point anti radang. Vivix ada banyaakkk kegunaan so ada lagi 9 point yang bakal kak imm update hehe. Lets follow me.

By the way, bulan ni ada promo vivix ye korang. Jangan tangguh2, cepat consume, cepatlah kesannya. Semakin sihat ceria lah kite😘

Nak kulit sihat cerah tanpa masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam? Kak imm boleh bantu anda. Hubungi kak imm di 0179191671

Jyaa mata ne

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s