DAH TAKMAU ZALIM KEPADA DIRI SENDIRI

Dulu kak imm takde masalah kulit sangat, just keluar jerawat remaja masa nak period camtu je la.

ni tulus mulus gile zaman banyak duit pakai sk2 hahaha

So, kak imm consider muka kita okei je lah takpayah beria sangat nak pakai skincare itu nak makan supplement ini.

Preggykan aichan, masih okei glowing2 lagi hihi

Sehinggalah fb tunjuk memory 6,7 tahun lalu!

Kak imm compare muka kak imm 6 tahun lepas dengan setahun dua lepas, rasa macam

OMG, APE AKU DAH BUAT DEKAT MUKA AKU NI!!!

Anak 2, dah start kusam

Down gile wehh, dengan kulit kusam gile dah macam nenek kebayan. Sedih gile tau

Yang ni memang klimaks, dah macam mocik umur lewat 40an dah😭

Ade tau ritu orang kata, alahh memang dah tua, nak awet muda buat ape lagi?

Eeehhh 30an belum tua lah hahaha.

Bagi kak imm, kalau tak nampak muda remaja pun, biarlah kulit kita menggambarkan usia sebenar kita,

Alhamdulillah start December ritu kak imm mula ambik vivix dan collagen, muka kak imm getting better.

Yeayy muka dah waayyyy better dari muka maklampir

Letak sebelah2 camni rasa nak nangis, mula2 nangis sedih sebab macam maklampir, pastu nangis terharu sebab kulit kembali glowing macam zaman anak dara hihuhu

So, sape yang rasa takperlu consume supplement tu, mohon jangan kejam terhadap diri sendiri.

Kulit dan badan kita berhak kelihatan seperti usia kita tau.

Jangan sampai umur baru 30-an, tapi nampak macam mocik umur akhir 40-an. Sedih kulit kite diperlakukan begitu tau.

Jom sayangi diri sendiri.

Promo vivix bulan ni, memang masa terbaik untuk anda mula membelai diri kembali.

Psst :
#RYG ada buat kempen CHERISH THEM tau bulan ni, so kak imm nak ajak suami2 hadiahkan sebotol vivix kepada isteri tersayang.

Kalau isteri kita cantik suami juga yang sejuk hati kan😘

Whatsapp kak imm, 0179191671

#cherishthemryg #promovivix

Jyaa mata ne

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s