Satu haribulan satu dua puluh tujuh belas

Semalam sebelum tidur dah niat nak bangun ambil gambar matahari 1hb. Sekali hujan lebat angin taufan menjelma hihi.

So, takde gambar matahari new year ye tahun ni. Tapi ada video angin membadai (la sangatt) pokok jiran sebelah.

Harini en suami pegi daftar tadika aichan. Anak kite dah 6 tahunnnn, dah sekolaahhh. Cepatnya masa berlalu. Tiba2 rasa macam tuanyaa haha.

So, esok akan bermula rutin mengambil anak sekolah, pagi2 ayahnya yang drop on the way pegi keje.

Kak imm tak pernah drive dengan anak2 je, so agak cuak juga membayangkan hari esok. Dah suruh en suami pasang baby seat. Aqil sila bagi kerjasama.

Okeh nak pegi tadah air hujan, rumah kite takde air sejak semalam. Hahaha

Nak kulit sihat cerah tanpa masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam? Kak imm boleh bantu anda. Hubungi kak imm di 0179191671

Jyaa mata ne

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s