Baibai 2016, haihai 2017

Jumaat terakhir 2016. Lusa dah masuk tahun 2017.

Normally tahun2 lepas kak imm tak pernah beria pun nak berazam tahun baru bagai hihi. Tapi tahun ni semangat nak memajukan diri tu berkobar lain macam sikit so tahun ni kite ada azam tahun baru yeayy.

Azam kak imm ialah nak reinstall myself my 20 years old version of me physically, mentally and spiritually. Zaman umur 20-an, kak imm sangat egernetic, sangat positif, sangat berdikari.

Kak imm dah penat bersantai tanpa halatuju. Moga tahun 2017 jadi kebangkitan untuk kak imm jadi somebody. So I need my jiwa muda balik, but of course dengan suntikan kematangan.

Nampak tak kite tengah berkobar2 ni? Hahaha

Impian terjauh, kak imm nak jadi surirumah kaya raya. Kaya harta, kaya ilmu, kaya jiwa, kaya agama lah. Impian terdekat, kak imm nak consistantly achieve gaji surirumah 4~5angka tahun 2017 ni, insyaAllah.

So, apa azam tahun baru kawan2? Kak imm doakan tahun 2017 jadi tahun terbaik untuk kita semua insyaAllah.

Selamat tahun baru semua.

Nak kulit sihat cerah tanpa masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam? Kak imm boleh bantu anda. Hubungi kak imm di 0179191671

Jyaa mata ne

Advertisements

2 thoughts on “Baibai 2016, haihai 2017

  1. Salam sejahtera..
    Saya ada menyediakan khidmat nasihat untuk…
    1. Pekej bercuti ke pulau redang/ kapas/perhentian
    2. Memancing/candat sotong (sewa khas)
    3. Memancing/bermalam di tasik kenyir (rumah bot)
    4. Tiket bot laju ke pulau(sehala/2hala)
    5. Melawat tempat2 menarik di terengganu(town/state tour)
    6. Pengangkutan ke seluruh malaysia (teksi/van/mpv/bas persiaran)
    Untuk pertanyaan/keterangan lanjut sila hubungi/whatsaap saya.0179799773
    Atau lawat blog saya di.. blackyellowservices.blogspot.com

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s