Makin lama makin sensitif

Apa yang sensitif?

Perut kite ni haa. Seingat imm, zaman sekolah dulu boleh je makan pedas, (walaupun sambil air hidung menjejeh kahkah).

Sekarang takleh makan pedas lansung la. Perut terus nak meragam. Semalam makan roti dengan tuna cili je. Tengah malam terus datang rasa memulas perut. Sampai ke pagi ni pun still rasa tak selesa lagi.

Owhh by the way, hasil makan lecithin dan ESP Shaklee selama hampir sebulan, imm rasa perut kite memang dah kempis sikit. Dah tak macam ibu pregnant 5 bulan dah hihi. Nanti kite nak ukur lah.

Notakecil :
Lecithin boleh membantu bakar lemak
ESP bantu kurangkan lapar

Budak yang suka kemam bibut

Okeh nak pegi menjual kejap. Orang nak collagen powder. Semua pakat kejar beli borong sebab bulan ni ada promo.

Jya nee

-imm, 0179191671-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s