Love hate relationship dengan blogspot

Ye ye korang jangan kecam ye dengan kepulangan imm ke blogspot ni hahaha. Bape bulan je sempat guna wordpress, yappari cinta terhadap blogspot lebih mendalam. Maka, kite hangkut semua perabot balik rumah lama ihih.

Tapi imm masih berusaha nak import entry lama masuk sini. Memang tak boleh ataupun sebab line internet tak elok, dari malam bawak ke siang dah nak malam balik dah, entries yang cuba diimport tak masuk2 juga. Sangkut kat imigresen kot kahkah.

So, marilah kita berpuas hati dulu dengan 5 ketul entries hihi. Memang terasa weird bila dekat dashboard ada sikit entries, sebelum ni dah ada dekat 2 ribu. Tapi takpe, kite akan cuba import lagi bila internet dah makin ok.

By the way, imn agak sibuk akhir2 tahun ni. Tambah2 bulan ni shaklee buat promo collagen. Tak menang tangan weh. Ramai wanita nak kulit cantik tegang awet muda, sekarang masa paling untung nak try collagen. Buy 6 free 1, atau twinpack less 5%. Rugi kalau tak grab segera. Promo sehingga 30hb.

Gambar baru takdak, kite tinggalkan video adik aqil je lah sebagai penutup bicara.

Ok sape2 nak beli collagen borong, boleh kontek imm, 0179191671

Jya ne,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s