Winter sonata di pantai senok

Dah bertahun orang dok share gambar “berwinter sonata” kat pantai senok, kite yang dok dekat ni baruu sampai haha.

Dekat sangat rumah kite rupanya, 5 km je. So weekend lepas kami pun pergilah Pantai Senok ni.

Tempat ni glemer sebab ada kawasan pokok rhu yang saaangaattt luas. 2 ekar lebih kot. Tersusun elok je, so memang suwitt sangatlah kalau nak ambil gambar feeling winter sonata ty, just xde snow je lah hihi.

Kami sampai semalam cuaca mendung nak hujan, so gambar pun macam kabur lah sikit.


So, tempatnya cantik, tapi sayangnya banyak sampah. Sedih kan. 

Sape nak berkunjung bolehlah datang ke Kampung Pantai Senok, Wakaf Aik. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s