Selepas 7 sachet Shaklee Collagen Powder

Ada nampak perubahan ape2 tak?

Hahaha camera canggih dah rosak, amek dgn semakphone je. Taknampak sangat bezanya.

Bile uplod dekat fb lagilahh, nampak sama rata je.

Perubahannya ialah kulit kite jadi lembab sikit. Pastu bibir pun macam pinkish. Eyebag pun mengecut.

Pakar shaklee kata kena makan lebih kurang 3~4 kotak untuk hilangkan jeragat.

Pheww tak sabar nak hilangkan jeragat and pigmentation kat atas cheek bone tu. Dah 6,7 tahun kot dia dok situ. Benciiss

Bulan ni promo Collagen buy 6 free 1 tau korang. Jom borong.

Jom singkirkan jerawat, jeragat, kulit kusam dan pigmentation pada kulit.

Kak imm, 017.9191.671

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s