Adik aqil 11 bulan

Wah wah wahh lame pulak tak tulis kat sini. Maklumlah akhir tahun, banyak YES, maka bizilah kite. Bukan sebagai pembeli, tapi penjual. Hihi Alhamdulillah rezeki Allah bagi.

Nak update pasal adik aqil sebenarnya. Lusa genap 11 bulan.

Seperti yang dijangka, aqil punya 1st step awal berbanding kakaks. 10 bulan 20 hari dah berjalan 2,3 langkah.

Beria ayah belikan kasut baru, sekali anak teruna dia taknak pakai hahahha. Memang menjerit2 sekuat hati bila dipakaikan kasut.

Aiishh adik ni, tak hemsem la taknak pakai kasut.

Satu je yang lambat compare to kakaks, adik aqil belum tumbuh gigi haha. Takde tanda2 gigi nak keluar pun huhu.

Walaupun takde gigi, mulut pun dah bising sangat. Dah pandai panggil “memme”. Hihi bangga mami sebab adik pandai panggil mami dulu sebelum ayah. Hahahha. Mami siap record video lagi.

img_20161209_174417

Okeh, mami nak tidur dah, doakan mami rajin update blog pasni hihih.

Rakan2 nak beli produk shaklee atau produk emas fizikal, boleh kontek mami dekat 0179191671 ye.

Mata ne.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s