CameronHighland Nov2016 Day 3 : Lavender Farm

Dah jumpa bantal, mohla kite meneruskan perjalanan yang masih bersisa.

Sebelum balik kita singgah dekat #LavenderFarm dulu. Kat sini nak masuk kena bayar. RM 8 untuk dewasa dan RM 5 untuk kanak2. Kak imm tak pasti lah kanak2 umur berapa kena bayar. Aichan kena bayar, tapi hana dengan aqil free je.

Masuk dalam tu macam, elehhh ni je ke lavendernya? Hahaha. Kecik je tempatnya, 10 langkah tak sampai.

Alang2 dah masuk, belilah lavender aiskrim harga RM 6 satu😱. Amek2 gambar, pastu balik. Ehh dah habis cerita.😂

Btw, walaupun tempatnya macam kecik je, overall gambar yang diambik kat sini paling catik dan berwarna warni. Kak imm suka.

Klik untuk pembesaran gambar ye😃

~Korang abaikan bintik2 hitam dekat gambar kite ye. Kamera kite dah masuk dust yang tak boleh dibersihkan sendiri. Kena hantar servis, ataupun ayahnyee, nak kamera baru pelissss😘😘😘~

Advertisements

2 thoughts on “CameronHighland Nov2016 Day 3 : Lavender Farm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s