Powergold, Amethyst, Gold’R’Us dan AspirasiEmas

AMETHYST GOLD CREATION SDN BHD (951063-K) adalah kilang pengilang dan pembekal barang kemas kepada kedai2 emas di seluruh Malaysia. Emas keluaran AMETHYST GOLD CREATION dijamin ketulenan dan berkualiti tinggi serta diperakui oleh FEDMAS.

Powergold Dot Biz Sdn. Bhd. (1036711-K) pula adalah syarikat yang diberi kepercayaan untuk memasarkan produk emas keluaran Amethyst Gold Creation. Powergold Dot Biz Sdn Bhd adalah dimiliki 100% oleh orang melayu. Bos nama Encik Azrul dan En Takiyuddin.

AspirasiEmas adalah kumpulan sokongan untuk pengedar2 berdaftar Powergold yang dinaungi oleh NuzulaGoldEmpire, iaitu salah seorang stokis powergold terbaik dan sangat aktif. Di bawah mentor AspirasiEmas, kami mendapat ilmu emas, berkongsi dan bertukar2 ilmu bisnes dengan pengedar2 lain. Bisnes bermentor adalah lebih baik dari bisnes bersendirian.

Gold’R’Us adalah nama yang kami gunakan sebagai branding bisnes emas online kami. Gold’R’Us adalah pengedar berdaftar yang mewakili Powergold untuk mengedarkan produk emas terus ke tangan pembeli. Kami berazam untuk menjadikan Gold’R’Us sebagai branding terkenal dalam perniagaan emas secara online.

Harapan kami agar entry ini dapat memberi serba sedikit pengenalan tentang siapakah kami.

Anda mencari-cari info mengenai emas? Jom tanya Gold’R’Us. Kami sedia membantu.

Gold’R’Us,
017.9191.671
#AspirasiEmas #Gold’R’Us

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s