WISHLIST

Pengakuan ikhlas : INI ADALAH KEHENDAK, BUKAN KEPERLUAN. HAHAHH

Sejak si klasik d40 dah macam tak betul, hidup segan tapi belum mau mati, aktiviti mengambil gambar kite juga jadi agak terbatas. Takde mood langsung nak snap2 bila hasilnya jauh dari kualiti yang diidamkan.Yela bila kite dah biasa dengan gambar terang, sharp, lighting perfect, bila amek gambar dengan kamera tepon, gambar blur sikit pun dah mendatangkan stress tau tak.

Memandangkan aqil dah booking sebelah bahu kite, membawa dslr adalah jadi sesuatu yang amat membebankan. Maka kite mengidam compact camera sajalah. Lagipun kite bukan nak jadi jurugambar perkahwinan, takperlu kamera pusing2 besar2 hihihi. Lagipun, dslr mahal gila weii, baik kite beli goldbar 20gram kalau ada cash 4000 haha.

Alahh beli jela tepon yang kualiti cameranya bagus. Snap2 terus post kt fb katenya.

Tulah, kalau ada 3000++ berminat juga dengan iphone ke, samsung ke, tapi memandangkan kite jenis takpandai sangat jaga tepon suka campak2 je, guna tepon murah2 saje sudah la haha. Wahh ada 3ribu dah boleh dapat emas 15gram ++ tu. (ehh asek emas je lah yang kite fikir ehh wakakaka)

So, kite nak camera, nak camera, nak camera. Dengan keazaman yang tinggi, marilah mula menabung. Kite tengok nanti, bila duit dah ade RM 1500, kite beli camera ke, kite beli emas? (wakakaka obsess emas)

~kite dulu pernah beli kamera dengan harga 3man yen (rm1200–) , 1.5man(nilai rm600 lebih kurang) kite bayar dengan syiling~

Nak kulit sihat cerah tanpa masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam? Kak imm boleh bantu anda. Hubungi kak imm di 0179191671

Jyaa mata ne

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s