Nak habiskan milo sekilo ke, nak berat naik 4 kilo?

gambar milo google, x kuasa nak g amek gamba milo dlm peti hahaha

hahahh padan muka acik,,
ni pendapat peribadi di atas pengalaman peribadi saya,,
bulan puasa tahun lepas saya ambil esp+omegaGuard+CMD,,
berat turun banyakkkk,,
dah lama maintain 50kg, turun sampai 46 kg,,
fuhh rase ramping dan anggun betul hahah..
jeans lama pun rase yoyuu (longgar dan selesa)..
lepas raya, OmegaGuard pun habis,,
berat naik lah jugak sampai 48kg,,
tp okei lah inci tak naik sgt tau..
sehingga lah pada suatu hari saya balik kg,,
rumah umi ada milo, jadi saya shake ESP dengan milo,,
ehh macam sedap la pulak,,
jadi sejak tu saya dok shake ESP+CMD dan milo lah,,
sepeket milo 1kg dah habis, sekarang peket ke2,,
saikin dah terasa seluar mengetat balik,,
paha pun macam bergesel2 je haha,,
hari ahad lepas pegi tesco pg timbang
kat penimbang bayar 20sen tu,,
tahu berat kite berapa?
50.2 kg!!!!!! wawawawa
mane berat ideal acik yang 48kg tu???
ni confirm la sbab milo ni..
sebab saya x minum air manis lain selain milo dalam beberapa bulan ni,,
tengok dalam bekas ade banyak lagi milo ni,,
ni kalau habiskan milo peket 2 ni,
ade jugak berat naik sampai 54 kilo ni kan,,

sama tebal double chin mami dengan adik hana ye..

pengajaran pada diri sendiri,,
nak maintain berat ideal dan inci ideal,,
berenti la minum milo..
okei mulai esok xnak minum milo dah..

ps : sapa nak milo lagi separuh peket ni acik nak letgo hahahahaha

Advertisements

One thought on “Nak habiskan milo sekilo ke, nak berat naik 4 kilo?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s