How to : NAK JADI AHLI SHAKLEE

Soalan : imm, nampak macam gembira je ko sejak buat bisnes Shaklee ni.

Jawapan : ehh, dulu tak gembira ke? hahaha..dulu pun gembira jugak, tapi sekarang lebih gembira. hidup lebih terisi dan semestinya poket lebih berat kahkahkah

Nak lebih gembira macam saya tak? Jom join KELUARGA SHAKLEE saya ☺

1) Camane nak join Shaklee ni ye?

Ada dua cara iaitu secara BERBAYAR atau PERCUMA

  • BERBAYAR – yuran keahlian sebanyak RM 65. 
  • PERCUMA – dengan pembelian melebihi 200 points (RM 650 ke atas) anda layak mendapat keahlian percuma. 
Isi borang keahlian dengan menulis no id saya (1066035) sebagai sponsor anda. Urusan pendaftaran boleh dibuat secara ‘walk-in di kaunter’ atau ‘online’. 
Keahlian adalah untuk seumur hidup takde annual renew ke ape ye. Sekali je bayar, then boleh nikmati kelebihan sebagai ahli seumur hidup dah. Yeayy
2) Mula-mula join ahli nanti dapat apa ye?
  • Anda akan diberikan distributor kit. Beg kecik dalam tu ada product guide, business manual, p&r, price list product, dan katalog.
3) Lepas daftar ahli nak kena buat ape pulak?
  • Balik rumah makan vitamin la..kekekeke. Rasai sendiri Shaklee effect anda dan sharing kepada dunia hii..
4) Apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni?
  • Boleh beli vitamins Shaklee dengan harga ahli, so akan dapat penjimatan sehingga 15-20%.
  • Peluang menjana pendapatan tanpa had. Anda tentukan anda nak berapa angka sebulan, boleh dapat 4,5,6 angka tak mustahil.
  • Bonus tunai dengan pembelian mencapai point tertentu.
  • Bonus kereta bila mencapai syarat.
  • Insentif perlancongan vvip. Bagi pengedar muslim, boleh pilih untuk buat umrah.
5) Apa kelebihan mendaftar di bawah jaringan Vitamins’R’Us?
  • Mendapat bimbingan secara langsung dari saya dan bimbingan ekslusif dari penaung group Jutawan PM Cery.
  • Kami mempunyai support group yang kukuh dan sentiasa aktif 24/7.
  • Akses ke personal group Jutawan untuk perkongsian ilmu, tips, testimoni, product info dan sebagai.
  • Online/offline coaching sepanjang masa.
6) Okei dah faham. Tapi macam tak yakin la nak uruskan sendiri..kang salah step cane?
  • Kalau camtu, hubungi saya di 017 9191 671 untuk urusan pendaftaran. Secara berbayar atau percuma mengikut pilihan anda. Anda tunggu je depan pintu nanti posmen gdex hantar distributor kit anda. Sertakan tambahan bayaran postage RM 10 (kalau sabah sarawak RM 20) juga ye,nak bt bayar gaji posmen 
Dah faham semua? boleh la sms or whatsapp saya pasni ☺
imm,
5fig achiever 12/2015
017 919
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s