CPUV by NUFFNANG

list panjang lagi ke bawah, tp letak satu je la yek hihih
actually, saya signed up nuffnang tahun 2012,,
tp ‘rumah dok kawasan terpencil’
x ramai la yg mai melawat hikhik,,
so mmg x pernah dapat cpuv ni,,
yang per click tu pun berapa sen je,,
saya rase tu pun sbb saye click sendiri iklan2 yg menarik,,hakhak
bukan fraud click la..
klik iklan yang menarik perhatian je,,
x silap start bulan 9 baru nampak ade satu cpuv,,
saya x perasan lgsung, perasan lepas die tulis credited dah,,
hahahah nampak sgt jarang amek tau psl cpuv hihih,
tp skang dah agak rajin jugak la bukak nuffnang,,
seronok jugak la tgk cpuv berderet hikhik,,
baru tau perasaan blogger yg dpt cpuv berderet setiap hari ye..
terima kasih nuffnang sudi letak iklan kat blog ini hakhak,,
semoga terus murah hati bagi saya iklan dan soga saya terus murah rezeki dapat iklan..
aminnn

Advertisements

One thought on “CPUV by NUFFNANG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s