Selamat hari jadi ku ucapkan

hehehh lagi seminggu sebenarnya tapi saya dah x sabar,,
minggu depan 5/12 adalah hari kejadian Jalan2 Kehidupan yang ke SEMBILAN..
hiphip hooo \(^0^)/
tahun ni ade rezeki lebih jadi mami bg blog ni hadiah,,
kite bagi domain satu!!
bermula dari hari ini url http://www.cikanem.blogspot.com akan diredirect ke http://www.cikimm.com,,
huhuhu
terima kasih Jalan2 Kehidupan menemani perjalanan hidup saya..
dari zaman remaja jiwa kacau membawa ke zaman mak beranak 2,,
dari zaman x puas hati je tulis blog ke zaman tulis yang baik2 saja,,
dari zaman blog takde ape2 ke zaman blog jd sumber pendapatan,,
hontou ni doumo arigatou gozaimasu..

zaman remaja jiwa kacau

zaman mak beranak 2

Advertisements

One thought on “Selamat hari jadi ku ucapkan

  1. selamat hari ulang thaun ke 9 yang akan datang… err betul tak ayat ni? hehehee wahh dah upgrade dah hihihi best of luck yer. eh saya pun dulu masa muda remaja jiwa kacau pun sama hahaha and that was… oiiii berbelas tahun dulu huhuhu tapi bukan blogspot la…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s