Ragam musim tengkujuh

sesi jawab soalan
1) anum, kak mieja, kak zakie – teringin nak tambah koleksi keychains, ade rezeki nak g travel dgn anak2 pulak hihih
2) kak rai – x perlu genius pun nak solve rubix tu.ade tutorial kat utube,,tengok and hafal..hahaha
3) kak tukang kebun– ye rpkj hihi.
4) nas – dulu mase sel otak berhubung aktif, rase mcm senang je nak solve benda2 ni..skang ni, mcm mendatangkan stress pulak hahah..

ragam aichan
aichan dah lame free diapers,,
seingat saya sejak awal tahun ritu,,
malam2 xde masalah sbb sebelum tidur paksa die kncing dulu hahah,,
seminggu dua sejak musim hujan start ni,,
walaupun dah shishi b4 tidur,
tetap la terkencing kat tilam jugak,,
huiii ini mendatangkan masalah..
dahla kite xde tempat sidai kain,,
kain pulak payah nak kering,,
smalam terpaksa la memakaikan balik petpet,,
tapi sedar kol4 tilam basah,,
petpet bocor hahaha,,
kena pakai pampers warga emas ke pulak?
nak kena mencari waterproof bedsheet la nampaknya,,

ragam adik hana pulak,,
musim panas pun susah nak mandi,,
musim sejuk ni laaaagi laa,,
mandi macam kena dera die punya melalak,,
yg mami geram sangat,,
mase die main air dgn kakak, lekk je seronok kekek2,,
kite jirus je air kat badan, terus meraung,,
apelaa adik ni,,

ragam mami ehemm
sejuknye nak mandi,,
umah kite xde water heater bagai,,
mehla merebus air hihih

bagi peluang maen lopak depan rumah
harapnya xde pacat hahah
Advertisements

One thought on “Ragam musim tengkujuh

  1. hehehe itu standard… musim muism hujan ni sejuk sejuk, mimpi2 air tejrun rupanya tilam dah basah hehehehe. untuk si Jelita ni kami guna waterproof sheet, I almost give up nak pakaikan pampers balik for her tapi bapak nya nekad…rajin bangun tetengah malam kejutkan dia ke toilet huhuhu.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s