Harta karun mami haaa

sesi jawab soalan
1) terimakasih semua tinggalkan komen kat sini..:)
2) ciksiti – aah..nihonsotsu..gifu daigaku tahun 2005-2009 🙂

semalam kite mengubang(menyelongkar sambil sepahkan) stor nenek,,
mami nak cari kitab2 mami mse skolah dulu haha..
(tahukah anda saya masih simpan semua notes biology saya termasuk buku nota sek menengah? haha)
saya jumpa tabung julie’s ini..

ni tabung syiling mase saye skolah dulu haha..
isi separuh tabung dgn syiling 500yen, 
boleh beli digicam canon rega 3man yen (+- rm 1200) sebiji,,

angkat berat, ingatkan ade syiling lagi,,
rupanya ade keychains dalamnya

keychains tempat2 yang pernah dijejakkan kaki..

paling excited jumpa kotak ini haaa

sphinx puzzle die panggil..dari 7 pieces block ni, susun jadi bentuk mcm kertas kat belakang tu..ade 100 lebih bentuk, ade banyakkk lagi saya xleh solve hahah..

xtau lah saya ni kategori genius ke skema hahaha,,
ni antara jenis aktiviti saya suka buat mase lapang,,
(x lapang pun buat jugak sampai x tidur malam try nak solve puzzle haha)

ini jugak..ni gamba lama.dua2 ni dah hancur sbb spring die tercabut..yg rubix 4 segi insyaAllah saya masih ingat cara solvekan die..yg 5 segi(decaminx) tu,,hihihi mokcik surrender lah..

okei nak pi study jap..
mase untuk bukak kitab hiii

Advertisements

6 thoughts on “Harta karun mami haaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s