Takde SSM kena saman tau..

semalam kecoh dekat group bila ada rakan share artikel ini

bacaan lanjut boleh klik kat sini

as for kami pengedar shaklee jawapannya macam ni

Kami adalah pengedar berdaftar di bawah syarikat Shaklee Malaysia Sdn Bhd, jadi Shaklee Malaysia adalah wakil syarikat kami. Kami tidak perlu mempunyai syarikat sendiri untuk menjalankan perniagaan ini secara langsung atau atas talian. Pengecualian kepada pengedar berdaftar yang berpendapatan RM 500,000 ke atas, anda perlu mempunyai syarikat sendiri – pengurusan Shaklee Malaysia.

haaa begitu katanya,
jadi pengedar2 shaklee yang sah dan berdaftar,,
kalau anda tidak mempunyai syarikat sendiri,,
silalah paparkan status anda sebagai pengedar shaklee ye,,
kalau income dah ratusan ribu macam jutawan Master Cery,, daftarlah syarikat anda..
saya bangga dengan status pengedar berdaftar shaklee dan saya sangat bangga because i have my own company, so saya papar dua2 skali ye,,

KAMPUNG BUJUK ENTERPRISE ( KT0346588-M)

nak jadi bos syarikat sendiri,,
mehla kite berniaga..

Advertisements

3 thoughts on “Takde SSM kena saman tau..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s