GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri

balik rumah nenek tengok ade jalur gemilang besau berkibaran di pagar rumah haha,,

tokpa memang semangat patriotik huii,,
musim ngundi haaa penuh bendera parti berkibaran kat laman rumah,,
dah macam pos ngundi jadinye,,
masuk dapur ade 2 lai lagi bdera bergulung huhuh,,
ape lagii,,meh kite amek kesempatan main,,
smbil amek gamba jadi bulehlah mami buat entry GA Merdeka ni ye,,

GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri 

kakak seronok je,,adik badmood huihui

rakan taulan yang nak join ga merdeka by mama kaori boleh tengok sini ye syarat2 die..
selamat berGA 🙂

Syarat-syaratnya

1. Of course la kena follow blog mama ka0ri…dan kena follow dan add google mama ka0ri..(button follower ade kat bawah sekali..dan button add google ade kat sidebar..) – done 

2. Tak lain tak bukan korang kena follow jugak blog sponsor GA Merdeka ni..Ourkizuna dan like Page Ourkizuna di fb.. – done 

3. Follow juga blog sponsor iaitu Cheqartdone 

3. Buat tajuk entry “GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri ” – done 

4. Mesti tempek banner di atas dan linkkan ke entry ini.. – x pandai buat banner..so kite tepek gamba and linkkn guna caption boleh? – kire done lah :p 

5. Entry juga MESTI kena tempek GAMBAR korang / gambar suami isteri bagi yg dah berkahwin / gambar anak bagi yang dah ada anak..boleh pilih salah satu..dan gambar tersebut juga mestila diambil dengan sekreatif mungkin berkonsepkan kemerdekaan.. – done 

6. INGAT!! Gambar mestilah asli..jangan cilok sana sini..jangan duk meniru idea orang lain..dan jangan lupa letak trademark blog (optional) korang pada gambar tersebut.. 

7. Lepas dah post entry tersebut..jangan lupa letak URL GA korang tu kat ruangan komen di bawah ini.. 

8. Tarikh GA bermula hari ini 28hb Ogos 2014 dan tarikh tutup sehingga 16hb September 2014 (sempena hari Malaysia)

sekeping lagi gamba dengan harapan menang miso package boleh tak Ourkizuna?hihihi

Advertisements

9 thoughts on “GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s