Adik hana ,10 bulan, 1 minggu, 1 hari

Dah macam blog testimoni pulak,,
testi berderet hahah
kite cite pasal adik hana pulak,,
pg tadi sibuk bgn sahur sama,,
habis instant lemang 2 ketul,,
adik hana da pandai bangun sendiri,,
langkah 2,3 tapak, kelepekk duduk,,
punggung berat sangat adik ni hihi,,
suke sangat la mengutip bende n masuk mulut,,
suke buli kakak aisya jugak,,
ape yang aichan pegang mesti nak rampas,,
botol susu yang kakak tengah hisap pun
selamba je die tarik,,
dah nak bercakap tp sah2 la mami x faham lg kan,,
suke memanjat jugak,,
pastu merayap dari sofa ke sofa ke coffee table,,
pantang bukak pintu mesti laju je merangkak nak kuar,,
suka jerit2 jugak,,
ape lagi ekk?
gigi belum ade lagi hahah

lagi besar dari kakak

penat merayap, rehat jap

teether kegemaran – telepon mami

muke bangga selepas rampas susu kakak
Advertisements

2 thoughts on “Adik hana ,10 bulan, 1 minggu, 1 hari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s