CONCENTRATED MINERAL DROPS -CDM


CONCENTRATED MINERAL DROPS
HARGA JUALAN : RM180 RUNCIT
HARGA AHLI KAMI : RM138 + STARTER KIT PERTAMA KALI DAFTAR RM12

SAIZ CMD
BOTOL BESAR 120 ml
BOTOL KECIL 65 ml

BEST SOLUTION FOR SLIMMING TOO

CARA MINUM :
• CONTOH BERAT 80KG
• 80 KG DIBAHAGI 2 = 40
• 40 TITIS BAHAGI DENGAN 5 GELAS SEHARI = 8 TITIS
• ANDA PERLUKAN 8 TITIS UNTUK SETIAP GELAS (250ML)
• MINUM 5 KALI SEHARI

BEST SOLUTION FOR SKINCARE
• TITISKAN KEDALAM PENCUCI MUKA/ SABUN/ KRIM SIANG/ KRIM MALAM
• BOLEH JUGA DIPAKAI BEGITU SAHAJA

MACAMMANA PROSES CMD TU DIKATAKAN BERKESAN?

Concentrate Mineral Drops
Titisan air dari Mata Air Great Salk Lake.Tasik ni berada 1000km jauh dari bandar..tiada pencemaran, dikelilingi gunung,air hanya masuk tapi tak mengalir keluar.Begitu hebat ciptaan Allah.Air dari tasik ini lah yang berkhasiat untuk kita gunakan dan amalkan dlam kehidupan seharian kerana ianya kaya dengan mineral makro dan mikro yang pekat.Air tasik ini diekstrak/ disejat secara solar/ ditapis dan dipasteur secara semulajadi.

CMD akan melengkapkan nutrisi yang diperlukan pada program diet anda.Ia akan mendetox tubuh badan anda dan memberi bekaln mineral secukupnya untuk and memiliki berat tubuh badan yang ideal


KENAPA PERLU BAYAR RM138

JANA PENDAPATAN DAN BONUS HANYA DENGAN MODAL RM138??
=========================================
APA YANG AKAN ANDA DAPAT DARI RM138 ANDA?
=========================================

* 1 botol produk kesihatan CMD (CONCENTRATED MINERAL DROPS) 
1 botol – RM180. Runcit
120ml

* register wajib bersama starter kit rm12 IEXP4U
REVELL GLOBAL).
Dengan keahlian tersebut membolehkan anda mendapat harga ahli untuk belian seterusnya dengan RM69 sahaja untuk 1 botol CMD pack kecil 65ml…..
dan juga pulangan bonus yg akan masuk secara terus ke acc anda kerana system bonus pairing dan matching pairing rangkaian network anda!!

APA ISIMEWANYA JADI AHLI
=================
MAKAN DAN JANA INCOME
=================
Biasa beli barang/produk anda dapat barang/ produk tu je kan? Pastu habis makan/ pakai ..habis gitu aje.. Hmm apa kata kali ni beli barang dapat barang / dapat membership buta2 aje percuma yang melayakkan anda beli balik produk dengan harga ahli..Ehh dah la dapat harga ahli..dapat pulak bonus secara diam2 terussssssssssssssssss masuk acc sendiri? Ehhh?? pelik tak pelik la..Produk pulak bukan calang2 baq ang..In sha ALLAH semua penyakit dr baby sampai la ke orang tua..dengan izin Allah boleh kita ubati dan cegah

• Kencing Manis
• Resdung
• Darah Tinggi
• Asma
• Gout
• Buasir
• Barah Payudara & Usus
• Begok
• Meningitis & Thalasemia
• Ceasarean
• Jantung & Barah Jantung
• Barah Otak
• Darah Rendah
• Strok
• Angin Ahmar
• Buah Pinggang
• Migrain
• Gastrik
• Paru-paru Berair
• Kulit Kering
• Berat Badan
• Sakit Anggota Badan
• Badan Letih
• Kuat Merokok
• Sakit Sendi
• Kurang Selera Makan
• Kecederaan & Patah Tulang
• Ketagihan alcohol/ dadah

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s