Keputihan semasa hamil

Dalam istilah doctor n misi kat klinik ibu dan anak,
mereka menyebut keputihan sebagai vaginal discharge,,
ada yang hanya tulis vag dis dalam buku pink,,
Masa saya mengalami vaginal discharge yang kronik,,
kedua2 kandungan actually,,
misi tak terangkan secara detail pun tentang apa yang saya lalui,,
tapi saya jenis yang rajin membelek buku pink,,
Cuba fahamkan tulisan cacing doc,,
dgn medical term n shortformnya,,
lepas tu google sendiri dekat internet hahah,,
mase ngandung aichan banyaklah info saya dpat dr babycenter.com,,
masa tu saya risau itu bukan keputihan,
tapi amniotic leaking,,kebocoran air ketuban
lagipun along ade history amniotic leaking mase pregnantkan arwah anak sulung die,,
risau la juga kan,,
bila ngandung adik hana n kena lagi skali,,
at least dah ade pengalaman n ilmu,
so x risau sangat hihih
(masa aichan, saya pernah pergi klinik 3 hari berturut sbb risau hahaha)
hasil google saya dpat info berguna dalam babycenter,,
yang sampai sekarang ade kat bookmark hihi,,
saya letakkan link kat sini dulu ye,,
insyaAllah ade masa, saya bahasa melayukan die hehe

Keputihan semasa hamil

setakat ni dulu harini,,
nak ngemas kang nak balik kampung,,

imm, shaklee independent distributor,
017 9191 671

Advertisements

One thought on “Keputihan semasa hamil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s