nak berhijrah boleh tak??

sesungguhnye aku rindu hikari fiber kat jepun..
internet 100Mbps..
laju macam kilat hoho..
sapsap soii je seme..
haiahhh menguji keimanan sungguh lah internet kat kg bujuk nih..
ni yang rase nak bentang proposal kat suami
tajuk “kenape anda harus keje kat nihon pulak”
hahahaha
okeilahh bukan sebab internet semata kan,,
satu lagi sebab nihon ade aki(autumn)
ngehngeh nak bersukaan saje sebab ko ni kan,,
okeihh satu sebab yang serius sikit,,
kat sane, buat keje ape pun asalkan halal,
xde org pandang hina pun,,
buat baito(part time) susun bunga dalam kotak pun bangga,,
boleh cite dkat org macam itulah keje terhebat di dunia,,
kat sini,,
belum keje lagi baru ckp nak apply da dapat komen
“ngaji tinggi2 nak jadi kerani je”
hmmm
hujan emas negeri orang, hujan batu negeri sendiri,,
baik aku g kutip emas kan..
hihihihi

okeii penat bebel,
nak post bile ntah ni boleh masuk..
dok kuar warning merah pls try again je dari td

-ditulis pada 11/6/2014, 11:34malam

Advertisements

4 thoughts on “nak berhijrah boleh tak??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s