HEALING CRISIS : ALFALFA

[Perbualan santai tapi ade isi]

K : aku amek ALFALFA naik jerawat laa..stressnya
J : owhh aku sama,,bukan stakat muka, belakang badan
ni pun haa..
K : laa..kirenye TAK bagus la alfalfa ni ekk..makin teruk
jadinya
J : bukan,, ni orang pnggil healing crisis..maksudnye dah
ade la tindakbalas alfalfa dekat tubuh kau.
K : bukan ke tindakbalas pembetulan tu jd makin elok ke?
knapa jd berjerawat macam ni?
J : sebabnya alfalfa fungsi die detox,,keluarkan toksin dari
badan.boleh keluar kot organ dalaman, urine atau najis.
boleh keluar kot kulit jugak, sekali dgn peluh atau
minyak..
K : ooo camtu ekk
J : yang keluar kot urine n najis kite x perasan sangat,
sebab x lalu aku nak belek hasil buangan kite tu kan.
K : hahaha aku pun x laluu wekkk
J : yang keluar kot kulit ni la kite cepat perasan.lagipun
toksin yang keluar tu bukannye menitik2 jatuh terus,die
keluar, still melekat2 kat surface kulit kite, bercampur dgn
minyak n kotoran kat kulit tu, jadilah berjerawat semua.
K : habis tu sampai bile nak mcm ni?stress la aku
jerawat2 ni.
J : sampai toksin dlm badan ko habis la.mula2 memang
teruk menunjukkan banyak toksin dlm badan kite,,lame2
nnt makin kurang la..insyaAllah boleh hilang terus
K : owhh kalau toksin tu dah habis kang, kulit aku tulus
mulus la nnt ye?mase tu boleh stop amek alfalfa tak?
J : boleh kalau kau yakin makanan yang ko makan tu
bebas dari sumber kimia..
K : oooo..cepat la kulit tulus mulus,,x sanggup nak
berjerawat lame2
J : minum air banyak2 la,,lagi cepat toksin boleh keluar
kot urine.amek VITAMIN C n VITAMIN E jugak..untuk kesihatan kulit
K : hahah smpat ko iklan ekk
J : kate jual shaklee,,kena la share semua yang bagus
hihihi

dapatkan konsultasi kesihatan dengan betul sebelum comsume supplement agar pengambilan supplement memberi kesan seperti yang anda nak.

Nak supplement kecantikan, kurus, kesihatan optimum, penyakit khusus?
Hubungi saya imm 017 9191 671

imm, shaklee indendent distributor pasir mas, kelantan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s