woww sebaik x sesat masuk umah sendiri

haha lame ehh x kemas rumah,,
masuk je tp x berkemas,
da lame tinggal jd takde ilham nak stat kat mane huhu
kami sekeluarga sihat,
saya dan suami sihat,,
aichan so so saje sperti biase,
adik hana membesar bagai juara,
dah boleh bdiri smbil berpaut..
memandangkan aichan punye progress dulu lain mcm sket,
ni kire 1st time la handle anak melasak,,
penat gile nak mengutip budak sorang ni,,
makcik jiran kate saye da kurus,,
hahaha bonus besar di situ,,
mcm mane ye nak ajar anak tido sesorang?,
dulu aichan tido melekat smpai adik hana keluar,,
saye x kisah sgt sbb xde keje nak buat kan haha,,
adik hana ni pun same lah,,
takleh tinggal,, even saya bgn shishi pun die bgn jugak,,
haiahh payah pulak mami nak bgn malam buat keje sekolah,,
banyak keje tertangguh,,
cuak pulak sbb rse mcm tak terkejar dah..
btw, saya create blog baru,,
http://serampangjutaanmata.blogspot.com
khas untuk bisnes, sharing general knowledge yg sye tgk kat tv ahahah
contohnye,,gigitan buaya memberi daya sebanyak 2000kg,,mcm kite hempas sebiji lori 2tan atas betis, tgk hancur tak betis..kikiki
mohon jasa baik rakan2 folow yeah..
semoga kite murah rezeki muaxx

Advertisements

One thought on “woww sebaik x sesat masuk umah sendiri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s