blogger tegar??

menjadi blogger tegar memerlukan seseorang itu suke mnulis dan bergambar dan mengambil gamba,,
hahahha ye ekk camtu?
saye bukan x suke amek gamba,,
tp mengambil gamba ape je kt sekeliling bkn jadi kebiasaan saye,,
sebab tu blog ni sangat kurang gamba,,
dulu ade photopages n frienster kan,,
so slalunye peristiwa bergamba akan saye uplod kt sane,,
blog ni nak tulis2 luah perasaan je..hihi
contohnye macam ni
saye gi melihat bunga matahari
tapi gamba nye di sini
haaa camtu la kekdahnyee,,
skang ni medium bergamba camtu fb dgn instagram je la,,
ehhh fb da jd mcm supermarket skang,,
news feed bderet org iklan jual barang..
hahaha saye termasuk lah tuu..
instag saye x reti..huhuhu
ehh smalam gi jumpe sv,,
die kate kt saye camni,,
1) tangguh lagi satu sem,,fikir2 smentara adik hana besar
2) bace journal/lit review,,kalu rase okei,,smbung projek,,kalu rase berat sgt nak bawak,,kamu boleh QUIT
3) tukar lab ,,masih kna buat pasal ikan tp xyah bela ikan sendiri,,
huuuuuu nak pilih yang manee ni????
seme macam menarik hahahahah
okei nak g berfikir smbil bg adik hana makan jap..