Cuti2 koreaaa hahaha

sempena cuti musim panas kali ini,,saye tlah bjalan ke byk tempat..hohoo..mule2 g yokohama,,merepek2 kt yokohama sblom ke destinasi utama..koreaaaaaaaa..wihuuuuu..seminggu kt korea,,kami bjalan kt seoul ngn busan,,

dekat seoul kami squatting je dekat asrama budak2 hanyang uni..sebaik tak kantoi haha. dekat seoul kagum2 jalan kecik dan naik bas right hand drive. makanan dekat seoul sedap2 eh walaupun pedass amat.

hari ketiga amek train ke pusan. ehh sebutan dia busan. pegi sane takde budak korea teman, gamble je bersama2. lawak gile mase nak masuk bilik tumpangan (bukan hotel). penjaga rumah tu sorang makcik tua.

kami berlima, so nak minta 2 bilik. ima dok dengan mirza, dan aku, farael dan salamh dok sebilik. tapi makcik tu nak letak kami 3 bilik, so akan ade sorang dok sorang je. taknak camtu tapi tak reti nak cakap. makcik pun takboleh cakap eigo.

maka kami lukis gambar orang lidi je.. dua kepala dok satu bilik, dan lagi 3 kepala dok lagi satu bilik. nasib baik farael ade bakat melukis orang lidi, so makcik tu faham lah ape kami nak, kakakaka memang kelakar nak mampus.

dekat pusan tak pegi mane2 pun, just melepak2 tepi pantai je.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s